Confettiregen

Nederlands | 06-03-2020 | 344 blz.
Auteur(s): Splinter Chabot
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789000370634
€ 21,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

CONFETTIREGEN – Splinter Chabot en de durf om jezelf te worden

CONFETTIREGEN is een prachtig, ontwapenend en ontroerend verhaal over een jongen genaamd Wobie die opgroeit in een warme en veilige omgeving. Als in een sprookjeswereld. Eenmaal op school komt hij erachter dat zijn enthousiasme volgens sommigen gekooid moet worden, dat sommige kleren alleen voor meisjes bestemd zijn en dat verliefdheid ingewikkelder is dan een hartje tekenen.

Aan de hand van drie bepalende ontmoetingen in zijn jeugd, komt Wobie steeds meer over zichzelf te weten. Naarmate hij ouder wordt ontdekt hij langzaam maar zeker dat hij anders is dan zijn broers, anders dan zijn meeste klasgenoten, anders dan wie hij dacht te zijn. Anders dan wie hij wilde zijn. Langzaam sluipt er een grijze mist in zijn leven, en begint hij iets te ontdekken dat eerst genegeerd, vervolgens gevreesd, maar uiteindelijk gevierd wordt. Dit boek is een dagboek van die worsteling en die zoektocht.

CONFETTIREGEN is niet alleen een geweldig verhaal om te lezen maar ook een belangrijk boek dat verschillende generaties herkenning zal geven en verschillende generaties zal raken.

Details

Details
Titel Confettiregen
Auteur(s) Splinter Chabot
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 344
Uitgever Uitgeverij Unieboek | Het Spectrum
Publicatiedatum 06-03-2020
Afmetingen 222mm x 151mm x 36mm
Gewicht 653gr
ISBN/ISBN13 9789000370634

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Confettiregen
Waardering