Schijnbewegingen

Nederlands | 22-06-2018 | 512 blz.
Auteur(s): Floortje Zwigtman
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789024581290
Schijnbewegingen, het eerste deel van de meesterlijke Groene Bloem-trilogie van Floortje Zwigtman. Over een jonge homoseksueel die leeft in een wereld van armoede en homofoben.
€ 12,50

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Schijnbewegingen, het eerste deel van de meesterlijk geschreven Groene Bloem-trilogie van Floortje Zwigtman, is nu weer als los boek verkrijgbaar. Dit verhaal, dat kan worden gerekend tot een van de beste Nederlandse YA-boeken, gaat over een jonge homoseksueel die leeft in een wereld van armoede en homofoben. Op zoek naar de Grote Liefde en het Grote Geld zwerft de zestienjarige Adrian Mayfield door Londen. Maar Londen anno 1895 is een gevaarlijke plek als je geen geld op zak hebt en ook nog eens op mannen valt. Adrian komt terecht in een wereld van glamour, miljonairs en kunstenaars, maar ook van afpersers, homohaters en bittere armoede. In deze zinderende wereld vindt hij zijn Grote Liefde. Maar de prijs die hij daarvoor moet betalen is erg hoog... 'Er is geen Nederlandse auteur die zo eerlijk en nietsverhullend voor de jeugd durft te schrijven als Floortje Zwigtman. (...) Ze vertelt het hele verhaal. Dat leidt tot werkelijk indringende adolescentenliteratuur.' Trouw Floortje Zwigtman maakte meteen naam als YA-auteur met met haar Groene Bloem-trilogie, waarin ook Tegenspel en Spiegeljongen verschenen. Deze serie is bekroond met o.a. de Gouden Uil en de Gouden Zoen.

Korte omschrijving

Schijnbewegingen, het eerste deel van de meesterlijke Groene Bloem-trilogie van Floortje Zwigtman. Over een jonge homoseksueel die leeft in een wereld van armoede en homofoben.

Details

Details
Titel Schijnbewegingen
Auteur(s) Floortje Zwigtman
Productvorm Paperback
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 512
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 22-06-2018
Afmetingen 210mm x 136mm x 35mm
Gewicht 530gr
ISBN/ISBN13 9789024581290

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Schijnbewegingen
Waardering