De bijzondere woorden van Gioia

| 12-04-2019 | 432 blz.
Auteur(s): Enrico Galiano, Ada Duker, Henrieke Herber
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789024584147
De bijzondere woorden van Gioia is een origineel, overrompelend en geestig debuut van de jonge, megapopulaire docent Enrico Galiano.
€ 20,99

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

De bijzondere woorden van Gioia is een origineel, overrompelend en geestig debuut van de jonge, megapopulaire docent Enrico Galiano. De bijzondere woorden van Gioia is dé hit in Italië met inmiddels meer dan 50.000 verkochte exemplaren. De 17-jarige Gioia is anders dan haar klasgenoten. Ze draagt geen make-up, en haar oude flanellen blouse en kapotte broek zijn écht versleten en gescheurd. Ze houdt van fotograferen (alleen ruggen van mensen, nooit de voorkant) en verzamelt onvertaalbare woorden en zinnen. Gioia heeft één vriendin die eerlijk en onomwonden zegt waar het op staat – helaas bestaat ze alleen in het hoofd van Gioia. Op een avond ontmoet Gioia een jongen, Lo. Met hem kan ze goed praten, ontdekt ze. Maar is hij wel wie hij zegt dat hij is? Enrico Galiano (1977) is docent op een middelbare school in Noord-Italië. Hij zette de Facebookpagina Cose da prof (Lerarenzaken) op, met meer dan tien miljoen views. Voor scholieren organiseerde hij poëzieflashmobs voor en door jongeren. In 2015 stond hij op de lijst van populairste auteurs in Italië. ‘Een verhaal dat je in één adem uitleest.’ settelibri.it

Korte omschrijving

De bijzondere woorden van Gioia is een origineel, overrompelend en geestig debuut van de jonge, megapopulaire docent Enrico Galiano.

Details

Details
Titel De bijzondere woorden van Gioia
Auteur(s) Enrico Galiano, Ada Duker, Henrieke Herber
Productvorm Hardcover
Aantal pagina`s 432
Uitgever Luitingh-Sijthoff B.V., Uitgeverij
Publicatiedatum 12-04-2019
Afmetingen 216mm x 144mm x 36mm
Gewicht 568gr
ISBN/ISBN13 9789024584147

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:De bijzondere woorden van Gioia
Waardering