Hoe help ik de dieren in mijn tuin

Nederlands | 17-02-2020 | 224 blz.
Auteur(s): Helen Bostock, Sophie Collins, Frank van der Knoop
Bindwijze: Hardcover
ISBN/ISBN13: 9789050117272
Hoe help ik de dieren in mijn tuin? Dit boek biedt meer dan honderd duurzame ideeën om het dierenleven in je tuin te verrijken. Een inspirerend boek voor iedereen die natuurvriendelijk wil tuinieren.
€ 21,95

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Hoe help ik de dieren in mijn tuin? biedt meer dan honderd duurzame ideeën om het dierenleven in je tuin te verrijken. Dit boek inspireert je met eenvoudige projecten, zoals een egelhuisje maken of een diervriendelijke vijver aanleggen. Ook geeft het tips en antwoorden op vragen die je altijd al had willen stellen. Hoe verander je een gazon in een zoemende bloemenweide? Kun je vogels helpen met nestmateriaal? Wie voelt zich thuis in een boomstronk? Gaan honingbijen in bad en kun je een hommelnest verplaatsen? Welke bloemen zijn geschikt voor bestuivende insecten? Hoe kan ik tuinieren zonder chemische bestrijdingsmiddelen? Kortom: hoe maak je tuin een dierenparadijs? Onze voor- en achtertuinen vormen in potentie een fijn leefgebied voor wilde dieren. Dit boek laat zien hoe je een eigen bijdrage kan leveren. Hoe help ik de dieren in mijn tuin? is een leuk boek waar het hele gezin plezier aan zal beleven. Helen Bostock is Senior Horticultural Advisor bij de Royal Horticultural Society. Ze heeft meer dan tien jaar ervaring als botanisch adviseur. Sophie Collins heeft al meer dan twintig boeken geschreven. In ‘Hoe help ik de dieren in mijn tuin’ combineert ze haar belangstelling voor wilde dieren met tuinieren. diervriendelijk tuinieren, tuindieren, natuurlijk tuinieren, ecologisch tuinieren, natuurvriendelijk tuinieren, duurzaam tuinieren, biodiversiteit

Korte omschrijving

Hoe help ik de dieren in mijn tuin? Dit boek biedt meer dan honderd duurzame ideeën om het dierenleven in je tuin te verrijken. Een inspirerend boek voor iedereen die natuurvriendelijk wil tuinieren.

Details

Details
Titel Hoe help ik de dieren in mijn tuin
Auteur(s) Helen Bostock, Sophie Collins, Frank van der Knoop
Productvorm Hardcover
Taal Nederlands
Aantal pagina`s 224
Uitgever KNNV Uitgeverij
Publicatiedatum 17-02-2020
Afmetingen 219mm x 148mm x 23mm
Gewicht 540gr
ISBN/ISBN13 9789050117272

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Hoe help ik de dieren in mijn tuin
Waardering