Japan

| 30-11-2018 | 424 blz.
Auteur(s): Sunniva Schouten, Hans Wismeijer, Marijke Sarneel
Bindwijze: Paperback
ISBN/ISBN13: 9789066554610
€ 28,90

Betaal bij ons veilig met:

Aanwezig in de winkel?
navigeer snel

Gegevens

Samenvatting

Japan heeft het allemaal. Van bamboebossen tot besneeuwde bergen en van koraalriffen tot megalomane stadsarchitectuur. Magnifieke boeddhistische tempels, shinto-heiligdommen en zentuinen: de immense culturele en geografische diversiteit is overweldigend.

De auteurs en fotografen laten u op de bekende, onovertroffen en veelvuldig bekroonde Insight Guide-wijze in woord en beeld kennismaken met dit wonderbaarlijke land. In de eerste hoofdstukken leest u alles over de geschiedenis, cultuur, de bevolking, kunst, godsdienst en de Japanse keuken. Vervolgens nemen de auteurs u mee op reis. Van Tokio - stad vol tegenstellingen - naar het koude, noordelijke Hokkaido en van de Kansai-regio met steden als Osaka en Kyoto naar de beroemde heiligdommen in het zuiden; het komt allemaal aan bod. Deze hoofdstukken worden afgewisseld met themapagina's over onder andere 'De keizerlijke familie', 'Japanse tuinarchitectuur', 'Sumoworstelaars' en 'Japanse kimono's'. De gedetailleerde kaarten en honderden prachtige kleurenfoto's maken deze gids compleet.

In het gedeelte 'Reisinformatie' vindt u alles over vervoer, accommodatie, uit eten, reisbenodigdheden, noodgevallen, gezondheid, toeristische tips, uitgaan, klimaat, winkelen, nuttige adressen en talloze andere wetenswaardigheden. Insight Guide Japan is hierdoor niet alleen een bron van informatie en inspiratie, maar ook een bijzonder praktische reisgids.

Details

Details
Titel Japan
Auteur(s) Sunniva Schouten, Hans Wismeijer, Marijke Sarneel
Productvorm Paperback
Aantal pagina`s 424
Uitgever Uitgeverij Cambium
Publicatiedatum 30-11-2018
Afmetingen 223mm x 151mm x 26mm
Gewicht 849gr
ISBN/ISBN13 9789066554610

Beoordelingen

Schrijf je eigen review
U plaatst een review over:Japan
Waardering