cadeauservice

Verrassende verhalen beginnen hier

Een boek is het beste cadeau dat je jezelf of een ander kunt geven.

De Vries Van Stockum | Cadeauservice

Iedereen houdt van erkenning en waardering. Niemand wordt echt gelukkig wanneer zijn verjaardag of jubileum wordt vergeten. Iedereen houdt van zomaar een attentie. Daarom bieden wij de cadeauservice.

Doe inspiratie op of laat ons helpen het juiste boek cadeau te geven.

Cadeautips & inspiratie

 

 

 

 

Persoonlijke service

Laat ons helpen

Welk boek kun je het beste geven en wat is eigenlijk het fijnst om te krijgen? Dat is voor iedereen verschillend. Wij adviseren met kennis en nieuwsgierigheid. De specialisten van De Vries Van Stockum kennen de bestsellers en must reads, maar weten ook feilloos de weg naar boeken die minder bekend zijn. De verrassingen. Kom naar een van onze winkels in Den Haag of Haarlem.

Een cadeau persoonlijk maken

Iemand heeft aan jou gedacht! En dat is altijd fijn. Wij geloven dat het krijgen van een cadeau nog fijner is als er een persoonlijke touch aan gegeven is. Een kaartje of een buikbandje bijvoorbeeld. Wij helpen je op weg en zorgen voor een persoonlijke afhandeling.

Inpakspecialisten

The finishing touch! Elk boek wordt met liefde en aandacht mooi ingepakt volgens de DVVS-methode. Wist je dat zelfs iedere medewerker hiervoor een speciale training krijgt?

zelf kiezen: cadeaubonnen

Wanneer je de ontvanger liever zelf laat kiezen, hebben we verschillende bonnen waarmee je bij ons een boek kan kopen.

kom naar de winkel