Bookstoreday

Bookstoreday

Bookstoreday

Op zaterdag 12 september 2020 vindt de vierde Nederlandse editie van Bookstore Day plaats. Ook wij doen dit jaar weer mee. Bekijk onze speciale aanbiedingen!

Sinds het ontstaan van de Nederlandse Bookstore Day, in april 2017, is deze dag uitgegroeid tot een landelijke feestdag voor de onafhankelijke boekhandel. In de afgelopen maanden, waarin velen noodgedwongen thuis zaten, is juist die boekhandel van grote waarde gebleken. Hier vond je boeken om de tijd te doden of je angst te bezweren, om in te vluchten of bij weg te dromen. Vaak ook bleef de onafhankelijke boekwinkel open – met afhaalloket of fietskoerier.    

Vanwege de anderhalvemetermaatregel zal Bookstore Day 2020 er iets anders uitzien. Alleen op deze dag zijn speciale uitgaves, in prijs verlaagde titels en andere exclusieve boeken te verkrijgen.

De familie Chabot, wier gezinsleden dit jaar maar liefst vier boeken uitbrachten, is op 12 september ambassadeur van Bookstore Day.

Bookstore Day is een initiatief van boekhandelsorganisatie Libris, in samenwerking met schrijver Yaël Vinckx. Stichting CPNB ondersteunt de organisatie bij de promotie van deze bijzondere dag van de boekhandel. In totaal doen zo’n 150 zelfstandige boekwinkels door het hele land aan Bookstore Day mee.

Bekijk onze aanbiedingen in Den Haag
Bekijk onze specials en aanbiedingen Wees er optijd bij want...
Ontdek Op=op
Bekijk onze aanbiedingen in Haarlem
Bekijk onze lokale aanbiedingen en specials Wees er optijd bij want...
Ontdek Op=op