Relatiegeschenken

Verrassende verhalen beginnen hier

Geef een mooi verhaal mee

Zakelijk | Relatiegeschenken

Stel je wilt je medewerkers weer eens verrassen met een cadeautje. Wijn, chocolade en een bloemetje zijn fijn en maken het feestelijk. Een boek - erbij - is zoveel meer. Een boek kan een avontuur zijn, inspiratie geven of inzicht. Een boek kan met je emoties aan de haal gaan, je hart doen zwellen. Ach en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

Welk verhaal geef jij mee?

Laat ons helpen het perfecte boek te vinden, passend bij de persoon en bij de gelegenheid. Of wij vertellen jou de mogelijkheden om de keuze bij de ontvanger(s) zelf neer te leggen.
Dit noemen wij cadeauservice.
Onze cadeauservices worden altijd in overleg bedacht en samengesteld.

Persoonlijk

Laat ons helpen

Welk boek kun je het beste geven en wat is eigenlijk het fijnst om te krijgen? Dat is voor iedereen verschillend. Wij adviseren met kennis en nieuwsgierigheid. De specialisten van De Vries Van Stockum kennen de bestsellers en must reads, maar weten ook feilloos de weg naar boeken die minder bekend zijn. De verrassingen.

Een cadeau persoonlijk maken

Iemand heeft aan jou gedacht! En dat is altijd fijn. Wij geloven dat het krijgen van een cadeau nog fijner is als er een persoonlijke touch aan gegeven is. Een kaartje of een buikbandje bijvoorbeeld. Wij helpen je op weg en zorgen voor een persoonlijke afhandeling.

Inpakspecialisten

The finishing touch! Elk boek wordt met liefde en aandacht mooi ingepakt volgens de DVVS-methode. Wist je dat zelfs iedere medewerker hiervoor een speciale training krijgt?

cadeaupakketten

Waardering en erkenning zijn belangrijk. Laat dit als werkgever niet aan je voorbij gaan. Zie geen jubileum of verjaardag over het hoofd of beloon harde werkers soms met een schouderklopje. Wellicht in de vorm van een boek. Speciaal voor gelegenheden als deze hebben wij pakketten samengesteld.

  • Het het-is-het-alweer-bijna-Kerst (of Pasen of Chanoeka) pakket – voor iedereen die een attentie verdient tijdens een feestdag
  • Het je-bent-goed-bezig pakket – voor iedereen maar soms voor iemand of een afdeling in het bijzonder. Ook geschikt voor verjaardagen.
  • Het werk-je-echt-al-zo-lang-bij-ons? pakket – voor alle jubilea en pensionado’s in spe.
Pakketservices kunnen als een abonnement voor meerdere jaren worden afgesloten. Hiervoor kunnen wij interessante korting bieden. Je bepaalt dus zelf hoe lang je van die korting wilt genieten.

contact met carla

cadeaubonnen

Wanneer je de ontvanger liever zelf laat kiezen, hebben we verschillende bonnen waarmee je bij ons een boek cadeau kunt doen. Vraag Carla naar de verschillende mogelijkheden.

Een hele winkel voor jezelf

Kom exclusief winkelen! Met al je medewerkers, collega’s of relaties in Den Haag of Haarlem. De winkel is eigenlijk al gesloten, maar jullie mogen toch naar binnen. Jij kiest de winkel en wij zorgen voor iets lekkers. Onhandig om naar ons te komen? Dan komen wij toch gewoon naar jou toe. Nemen we een boekenstand (en wat lekkers) mee. Gezamenlijk stellen we dan vooraf een assortiment samen waaruit gekozen kan worden.