Thrillers

De Spannende Boekenweken beginnen hier

Onze specialist Bertram
Voor (spannende) boekentips moet je bij onze Bertram zijn.
Om zijn baan niet te verliezen, volgt Maarten noodgedwongen een avondcursus Russisch. Tijdens die lessen ontmoet hij het schijnbaar gelukkig getrouwde koppel Lore en Diederik. Al snel snijden spanningen door de groep wanneer blijkt dat niet alleen de leraar, maar ook Maarten voor de charmes van Lore valt. Wanneer het koppel op grottenavontuur vertrekt, weten ze allemaal dat dit een fataal keerpunt in hun leven zal worden. Winnaar Gouden Strop 2020 Ontdek deze thriller
Winnaar Gouden Strop 2020
Vers van de pers

Om je nagels bij kapot te bijten

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

Deense Thrillers

Inzoomen op Scandinavische thrillers

De VN Thrillergids presenteert Thrillers met vijf sterren
Van de honderden nieuwe thrillers in de nieuwe Detective en Thrillergids kregen er acht vijf sterren. Uiteindelijk kwam Charles den Tex' als winnaar uit de bus. Zijn 'Verloren vrouw' is de allerbeste thriller volgens VN lezers.
Kunsthistorische thrillers

In de voetsporen van Dan Brown

Thrillers kopen

Lekker jezelf de stuipen op het lijf jagen? Bekijk hier onze selectie spannende boeken waarin het (hoofd)personage zich ontwikkelt, er onverwachte wendingen zijn en de psychologie belangrijker is dan geweld. Ontdek de huiveringwekkende verhalen van bekende namen als Stephen King, Stieg Larsson, Robert Harris, Karin Slaughter, Esther Verhoef, Suzanne Vermeer, Jussi Adler-Olsen, David Baldacci en John Grisham of vind hier jouw dosis vers schrijversbloed.