zakelijk

Goede afspraken beginnen hier

De Vries Van Stockum, de ideale partner voor zakelijke bestellingen, abonnementenbeheer en opleidingsmateriaal.

De Vries Van Stockum | Zakelijk

De zakelijke dienstverlening van De Vries Van Stockum kenmerkt zich door operational excellence. Een basisprincipe voor het bieden van uitstekende service en de (door)ontwikkeling van producten en processen. Wij gaan altijd voor het hoogst haalbare.

Zakelijk bestellen

Een boek bestellen verloopt voor iedereen fijn en soepel, maar een zakelijk account heeft sowieso de volgende extra gemakken:


  • Levering en facturatie op maat
  • Meerdere gebruikers per account
  • Interessante kortingen en staffels
  • Koppelingen met elektronische inkoopsystemen
  • Managementinformatie, analyses & rapportages
  • 1 aanspreekpunt, plus persoonlijk en vakkundig advies
  • Geen verzendkosten

Abonnementenbeheer boeken & tijdschriften

Wij staan klaar voor bedrijven die het zat zijn uren te verspillen aan administratieve rompslomp en zich volledig op hun core business willen focussen.

Ons online abonnementenbeheer verzorgt de complete abonnementenadministratie met consolidatie* als extra service. Wij doen dit al jaren en met veel plezier, tot grote tevredenheid van veel bedrijven, bibliotheken, scholen en overheden.

*Consolidatie: het ontvangen, registreren en bewerken van publicaties zodat ze op een gewenste manier binnen een organisatie worden geleverd. Denk aan stickeren en circulatielijsten.

Naar abonnementenbeheer

Opleidingsmateriaal
Door middel van handige bestellijsten verkopen wij (studie)boeken aan iedereen die studeert of een opleiding volgt. Dat kan een MBO-er zijn, iemand die een taalcursus volgt of zich bijschoolt vanuit zijn werk. Wij staan klaar voor alle soorten opleiders & studerenden, in welke vorm de educatie ook geboden wordt.
Partnerschap
Meedoen aan ons affiliate-programma of op een andere manier samenwerken? Wij kijken altijd uit naar mogelijkheden om elkaar te versterken. Neem contact op met Carla en ontdek wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Relatiegeschenken
Iedereen houdt van erkenning en waardering. Niemand wordt echt gelukkig wanneer zijn verjaardag of jubileum wordt vergeten. Iedereen houdt van een attentie, ook buiten het kerstpakket om. Wij bieden cadeauservices op topniveau.

Nieuwsbrief
Nieuwsbrief verhalen beginnen hier

Wekelijkse update met tips, de agenda, cadeauhulp & inspiratie.

An offer you can't refuse

Deze management must haves mag je niet missen

Alle managementboeken